All My Essentials is Live!

Gepubliceerd op 16 juni 2020 om 14:59

Feest! Want All My Essentials is live.. en wat ben ik er trots op! Na maanden keihard werken, is vandaag eindelijk de webshop live! In deze prachtige collectie vind je minimalistische sieraden met hier en daar een echt statement stuk! 

Stainless steel

Bij All My Essentials shop je vanaf vandaag stainless steel sieraden tegen een leuke prijs en een zeer goede kwaliteit! Stainless steel of wel roestvast staal is allergie vrij en verkleurt niet. Deze sieraden geven niet af op de huid en kunnen gedragen worden door mensen met een nikkelallergie. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig. Het materiaal is super stevig en gaat ontzettend lang mee! Het voordeel is dus dat je extra lang kunt genieten van jouw favoriete sieraden!

Met heel veel liefde..

Ik ben er van overtuigd dat een (online) shop ervaring jou een ultiem geluksgevoel kan geven. Daarom streef ik er naar om altijd gratis verzending aan te bieden en jouw bestelling met heel veel liefde in te pakken! Elke bestelling wordt verzonden met een cadeautje, speciaal voor jou!

Happy Shopping

Ben je benieuwd geworden naar de nieuwe collectie? Neem dan snel een kijkje op de webshopIk hoop jullie met heel veel liefde te kunnen voorzien van prachtige Essentials! 

Ennn.. stay tuned voor nog meer leuke blogs en uitbreiding van de All My Essentials collectie!

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice info@allmyessentials.nl. Wij helpen je met liefde verder!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.