Zomerse enkelbandjes!

Gepubliceerd op 19 juni 2020 om 11:46

De zomer komt steeds dichterbij, en dat betekent dat het tijd is voor vrolijke enkelbandjes! Volgende week krijgen we eindelijk weer lekkere warme temperaturen! De rokjes en jurkjes kunnen weer uit de kast en de blote benen mogen we weer showen! En wat is dan leuker om je outfit af te stylen met prachtige enkelbandjes! Speciaal voor jullie selecteer ik de leukste zomerse enkelbandjes:  

Enkelbandje Your Star

Minimalistische sieraden zijn enorm trendy! Zeker voor de zomer is het leuk om meerdere enkelbandjes met elkaar te combineren.  Deze gold plated enkelbandje met sterretjes is fashionable, maar ook chique en minimalistisch! Je shopt dit leuke enkelbandje nu in de nieuwe collectie! 

Enkelbandje Ananas

In de zomer is het juist leuk om wat meer kleur toe te voegen aan je look. De naam zegt het al! Het enkelbandje Ananas heeft super schattige ananassen en is ook voorzien van prachtige rode details. Lekker opvallend voor de zomer! 

Enkelbandje Figures

Kan jij niet kiezen tussen leuke bedeltjes? Dan is het enkelbandje figures écht wat voor jou. Dit enkelbandje combineert hartjes en sterretjes samen. Super schattig toch?! 

Enkelbandje Shell Paradise

Enkelbandjes met schelpen zijn ook dit jaar weer mega populair! Ga jij voor een beachy look? Dan zijn deze enkelbandjes daarbij super leuk te combineren! Je shopt enkelbandje shell paradise nu in de collectie. 

Kortom: er is voor iedereen wel een passend exemplaar te vinden.  Ga jij deze zomer voor een minimalistisch model of vind je het juist leuk om te mixen en matchen?! Het mag allemaal! Shop daarom nu alvast je favoriete enkelbandje voor de zomer, en ga stralend deze zomerse dagen tegemoet!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.