Over Amé

 

Wat ooit begon als een droom is inmiddels uitgegroeid tot het waarmaken van mijn ambities. Mijn hoofdvraag was dan ook enige tijd: hoe begin ik? Totdat ik besefte dat het antwoord heel simpel is: gewoon beginnen! Het klinkt heel cliché, maar dat was het voor mij alles behalve! 

Van jongs af aan heb ik een passie voor mode en sieraden. Als klein meisje liep ik al met de kettingen en armbanden van mijn oma. Ze zei altijd:  ‘ik zie jou nog wel eens wat ondernemen in de sieraden’ en gelijk kreeg ze! Ik vind het heerlijk om mijn outfit af te stylen met prachtige sieraden. Een sieraad maakt de vrouw! Ik vond dit jaar dan ook een geschikt moment om mijn liefde voor sieraden kenbaar te maken. 

De naam Amé (mijn eigen naam), vertaalt zich naar All My Essentials! In Amé’s boetiek vind je prachtige minimalistische elegante sieraden met hier en daar een echt statement stuk!  

Ik ben ervan overtuigd dat een (online) shopervaring jou een ultiem geluksgevoel kan geven. Daarom streef ik er naar om altijd gratis verzending aan te bieden en jouw bestelling met heel veel liefde in te pakken! Elke bestelling wordt verzonden met een cadeautje, speciaal voor jou! Ik hoop jullie met heel veel liefde te kunnen voorzien van prachtige Essentials!